1 april...
Door: Anneloes
Blijf op de hoogte en volg Anneloes
01 April 2010 | Spanje, Santa Cruz de Tenerife
Nog maar 2 weken en dan is het alweer over, heb mijn centjes al in ontvangst genomen voor de maand Maart. Dan weet je weer waar je het voor doet :p
De 20e april loopt mijn contract af,
en ga ik eerst naar Barcelona om mijn spullen op te halen en wat vriendjes en vriendinnetjes te zien.
Dit zal waarschijnlijk ook mijn laatste bericht op mijn blog worden voordat ik weer terug ga naar NL! Het plan is om 7 Mei met mijn paps en mams vanuit Barcelona mee terug te rijden in de auto. Die gaan lekker een weekje weg voor de meivakantie en pikken me dan op, tegelijk met al mijn spullen... Dus dat is natuurlijk super fijn, dan hoef ik ook niet meer in het vliegtuig met al die zooi etc.
Bovendien heb ik maar een klein plekje nodig, want mijn kontje is toch wel een stuk afgeslankt. Hard gewerkt op de boot, veel gelopen tijdens de excursies, niet zoveel meer gegeten (want na een maand pasta, pasta en nog eens pasta komen die spaghetti slierten toch wel je neus uit!) wat uiteindelijk resulteerde in een paar kilootjes minder.
Geeft niet, ik zie er nog steeds fris & fruitig gezond uit! Ik hoop dat ik de komende dagen op het schip ook nog een beetje zon mee kan pakken, zodat ik lekker getint weer terug kom.
Dus zorgen jullie allemaal maar dat de koffie klaar staat, met een lekker gebakje, dan kom ik zeker langs om gezellig bij te kletsen!
Wat het volgende avontuur gaat worden weet ik nog niet, maar waarschijnlijk zal ik spontaan wel weer in iets nieuws rollen... Eerst maar even de zomermaanden in Nederland, dan natuurlijk ook de trouwerij van Dagmar & Evert...
Ik kan niet wachten om iedereen weer te zien en een dikke knuffel te geven!
Grote groeten van overzee,
Anneloes
01 April 2010 - 13:41
Irma:
Als ik niet al eerder had gehoord dat het avontuur op z'n einde komt, zou ik denken dat het een 1 april grap was!!Na elke keer de enthousiaste verhalen gelezen te hebben dacht ik dat je het reizigers-leven nog lang niet voor gezien zou houden maar nu bemerk ik dat de gekookte aardappelen eten, op koffie visite gaan, het-je-eens-lekker-laten-verwennen-gevoel en de vertrouwde vrienden/familie toch ook weer begint te kriebelen! Prima Loesje, volg je hart en doe dat waar je je lekker bij voelt. We kijken er naar uit om je weer in ons armen te sluiten.Liefs uit Sneek. -
01 April 2010 - 14:02
Opa:
Nou Anneloes nog een paar keer heen en weer en dan op de koffie met oma's zelfgebakken appeltaart.Tot ziens in Uden. -
01 April 2010 - 18:21
Luud:
he meis!
geniet nog maar even van de zonnestralen want gister hagelde (!) het heeeel eventjes in NL!
dus hier nog wat extra pasta ;)
tot snel meis!
xxx luudje -
02 April 2010 - 04:54
Tessa:
Hai meid,
Goed om weer wat van je te horen en mooi dat het allemaal goed met je gaat. De tijd vliegt inderdaad. Marjo en ik zijn alweer twee weken onderweg en hebben net een surfcamp met Inge samen gedaan, heel gaaf!
Wel lekker om straks helemaal niks gepland te hebben, even goed nadenken over wat er komen zal toch?
Geniet er nog even van, nog even hard werken en dan weer even genieten in Barcelona!
Liefs Tes -
02 April 2010 - 05:09
Marjolein:
Heyy Anneloes,
De tijd gaat zeker snel! Toch besloten om gelijk naar huis te gaan.. Helaas kunnen we niet gelijk even afspreken, maar dat doen we uiteraard wanneer tessa en ik over 3.5 maand weer terug zijn uit australie! Ben benieuwd naar al je verhalen:)
Have fun voor de laatste tijd!
Xx -
02 April 2010 - 10:43
Olle:
Mooi avontuur. Mocht je niks kunnen vinden...
Je kunt altijd bij mij terecht. -
02 April 2010 - 11:27
Joris:
Hey zusje,
Heb nu eindelijk ook weer een paar vrije dagen. Kan niet wachten tot je weer terug in NL bent. Moet ik nu zonder jou paaseieren gaan zoeken? Ik ga nu maar even genieten van het zachte zonnetje wat nu en dan door de wolken prikt. Stink Nederland!!!!
Ciao;) -
02 April 2010 - 12:47
Barbara:
Hoera je komt weer thuis! Ik zet alvast de wijn klaar hoor. Je zal vast veel te vertellen hebben, xx -
03 April 2010 - 20:48
Kirsten:
Heey meid! Ik neem aan dat je weer in Italie aanmeert voor dat je naar Barcelona vertrekt? Check nog wel even je post daar aub ;)
Tot snel! xxx
05 April 2010 - 11:50
Dagmar:
Jeetje, vandaag vertrek je op je laatste reis! Ze geven toch zeker wel een afscheidsfeestje voor je daar? Weet je wat ook leuk is: in één reis alle verboden dingen voor hostesses doen (zonder naambordje lopen, het krantje verkeerd vertalen, gasten niet helpen...)
Gelukkig tot heel gauw!